Konular (Silmeyiniz)

Canlı Yayın Hizmetimiz Vardır. Web Tasarım Burak ASLANTAŞ Burak Production© Copyrıght© 2011-2012 Tüm Hakları Saklıdır...Görüşlerinizi İletişim butonuna tıklayarak belirtebirlirsiniz... Ödevler butonuna tıklayarak etkinliklerimizi göre bilirsiniz... Yorumlarınızı ve Beğenilerinizi Bekliyoruz... by BURAK PRODUCTION©

19 Mayıs 2012 Cumartesi


MURATLI’DA TALİHSİZ KAZA: 1 ÖLÜ
14 Mayıs 2012 Pazartesi Saat 17:55
E. BAŞTUHAN

               Muratlı Paşabahçe Cam Sanayii mevkiinde trafik kazası meydana geldi.
               Ulusal televizyonlara ekonomi programları yapan bir prodüksiyon şirketine ait araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Recep Özdemir(50)’e çarptı. Çarpmanın etkisi ile 50 metre savrularak ağır yaralanan Özdemir, olay yerine çağrılan ambulansla Muratlı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Garsonluk yaptığı öğrenilen Recep Özdemir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
               Gece saat 00.30 sıralarında, Edirne’den İstanbul istikametine seyir eden Egemen Eren’in sevk ve idaresindeki 34 YN 9853 plakalı otomobildeki şahıslar; Kezban Şair, Melek Şair ve Serkan Odabaşı, kazanın etkisiyle şoka girdi. Uzun süre yol kenarında ağlayan çekim ekibi elemanları, polisler ve sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi. Üşüyen bir bayan kazazedeye ise polis memuru montunu verdi. Kazaya karışan aracın sürücü ve yolcuları yara almazken; olay yerine gelen ambulans, tedbir amaçlı şoför ve yolcuları Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne götürdü.
               Ulusal televizyonlara ekonomi programları yapan bir prodüksiyon şirketine ait araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Recep Özdemir(50)’e çarptı. Çarpmanın etkisi ile 50 metre savrularak ağır yaralanan Özdemir, olay yerine çağrılan ambulansla Muratlı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Garsonluk yaptığı öğrenilen Recep Özdemir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.                Gece saat 00.30 sıralarında, Edirne’den İstanbul istikametine seyir eden Egemen Eren’in sevk ve idaresindeki 34 YN 9853 plakalı otomobildeki şahıslar; Kezban Şair, Melek Şair ve Serkan Odabaşı, kazanın etkisiyle şoka girdi. Uzun süre yol kenarında ağlayan çekim ekibi elemanları, polisler ve sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi. Üşüyen bir bayan kazazedeye ise polis memuru montunu verdi. Kazaya karışan aracın sürücü ve yolcuları yara almazken; olay yerine gelen ambulans, tedbir amaçlı şoför ve yolcuları Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne götürdü.            Olay yerinde inceleme yapan polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...