Konular (Silmeyiniz)

Canlı Yayın Hizmetimiz Vardır. Web Tasarım Burak ASLANTAŞ Burak Production© Copyrıght© 2011-2012 Tüm Hakları Saklıdır...Görüşlerinizi İletişim butonuna tıklayarak belirtebirlirsiniz... Ödevler butonuna tıklayarak etkinliklerimizi göre bilirsiniz... Yorumlarınızı ve Beğenilerinizi Bekliyoruz... by BURAK PRODUCTION©

19 Mayıs 2012 Cumartesi


“Okudukça Değerlenir İnsan” Projesi Kapsamındaki
14 Mayıs 2012 Pazartesi Saat 17:58
E. BAŞTUHAN

            Muratlı’da “Okudukça Değerlenir İnsan” Projesi kapsamında, Bilgi ve Kültür Yarışmalarının 9-10 ve 11. sınıflar kategorisi yapıldı.
            3 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da Hacı Rafet Gümüş Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen 9-10 ve 11. sınıflar, kitap okuma bilgi ve kültür yarışmasında dereceye giren okullar şunlar oldu; 1. Muratlı Teknik Lise ve METEM, 2. Muratlı Anadolu Lisesi, 3. Hacı Rafet Gümüş Lisesi.
                İlk 20 soru sonunda 19 soruya doğru cevap veren METEM yarışmada 1. olurken, eşit sayıda soruya doğru cevap veren iki okula ise kurallar gereği yedek sorular yöneltildi. Yedek sorular sonucunda; Muratlı Anadolu Lisesi 2, Hacı Rafet Gümüş Lisesi ise 3. oldu.
                Yarışma organizasyonu görevini ise, Talatpaşa İlköğretim Okulu Müdürlüğü’nün üstlendiği belirtildi.
                Ayrıca Muratlı Milli Eğitim Müdürlüğü; okul salonunu tahsis eden Hacı Rafet Gümüş Lisesi Müdürlüğü’ne, dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesinde katkıları olan Uğur Dershanesi, Anafen Dershanesi, Çözüm Dershanesi ve Buğday Kırtasiye’ye teşekkür etti.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...